Starity

Lola nem vetkőzne férfimagazinnak

2011. január 30. 03:03   |   Szerző: tabutv.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A tinisztár nem ítéli el azokat a sztárokat, akik egy férfimagazin fotósa előtt dobják le magukról a textilt, de ő nem kér ebből.

hirdetés
Lola nem vetkőzne férfimagazinnak

Korábban már beszámoltunk arról, hogy Lola klipjét letiltották a legnagyobb internetes videómegosztó portál moderátorai, mert felnőtt tartalomnak minősítették. Az énekesnő egyáltalán nem érti ezt a dolgot, mert a valóban pikáns előadásmód ellenére szerinte így is kevesebb látszik belőle, mintha elmenne a strandra. „Az egy dolog, hogy miképp vagyok eltakarva, de szerintem nem érdemeltem meg a letiltást...” – meséli a tabutv.hu riporterének a tinisztár, aki a videoklipes pucérkodás ellenére például egy férfimagazin fotósa előtt sohasem vetkőzne le.

„Biztosan nem vetkőznék le egyetlen férfimagazinnak sem. A saját klipemben hál' Istennek azt csinálok, amit én szeretnék, mert azt tudom koordinálni, de én egyáltalán nem vágyok férfimagazinokba. Zsédáról láttam olyan gyönyörű képeket, ahol alig volt rajta ruha, és nagyon szép volt meg ízléses, ami miatt nagyon tisztelem őt. Az olyan lányokat viszont nem annyira pártolom, akik túlzottan kitárulkoznak!” – mondta el a Tabu Tv internetes videójában Lola

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek