Starity

Louis Vuitton: vizuális hatású kollekció

2011. január 30. 18:06   |   Szerző: Coco Selly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Louis Vuitton-divatház bemutatta legújabb kollekcióját, melyet a glamúr inspirált.

hirdetés
Louis Vuitton: vizuális hatású kollekció

A divatvilág egyik legzűrösebb időszaka az év eleje: készülnek a Haute Couture Show-kra, a februárban kezdődő divathetekre, és a tavaszi–nyári kamányok fotózásai is most zajlanak. Ez alól természetesen a Louis Vuitton-divatház sem kivétel: Új kollekciójuk népszerűsítő képei Marc Jacobs New York-i stúdiójában készültek el, Freja Beha Erichsen, Raquel Zimmermann és egy kevésbé ismert modell, Kristen McMenamy közreműködésével. A gyönyörű fotókat a híres divatfotós – nevéhez fűzödik többek között az idei Prada, Dior és Lanvin kampány is –, Steven Meisel készítette.

A terem dekorációját a 70-es évek ihlették, a modellek keleties selyemruhákat és írisznyomású darabokat viseltek, ragyogó hajuk, és a fénylő textúra pedig tökéletesítette a végeredményt:  „Marc Jacobs és Steven Meisel ismét emlékezeteset alkotott. Ami igazán rendkívüli ezekben a képekben, az a divatbemutatón is látott élénk színek, ragyogás és glamúr. Ebben a szezonban egyedülállóan vizuális a hatása” – nyilatkozta Pietro Beccari, a Louis Vuitton ügyvezető alelnöke.

„Idén minden a glamúrról szól, valami nagyon stílusosat, nagyon csillogót akartunk – mesélte a kollekcióról Marc Jabos, az LV művészeti igazgatója. – Valami olyasmihez érkeztünk, mint az Eiffel-torony óránként felvillanó világítása – valami mesterséges, ami annyira elképesztő, glamúros, és gyönyörű, hogy teljesen megbabonáz.”

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek