Starity

James Franco filmet rendez

2011. január 30. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

James Franco, a Pókember sztárja úgy döntött, kézbe veszi az irányítást, és saját filmet rendez.

hirdetés
James Franco filmet rendez

James Franco, az Oscar-gála idei házigazdája és egyben egyik jelöltje saját filmmel készül: egy regény filmváltozatát fogja vászonra vinni. Az As I lay dying, azaz a Míg fekszem kiterítve című William Faulkner-regény filmadaptációját készíti el.

„Ezen a nyáron filmet rendezek, aminek az alapja William Faulkner Míg fekszem kiterítve című könyve. Mielőtt belekezdek egy ilyen munkába, először leforgatom az egészet tesztjelleggel. Ez már kész van” – nyilatkozta a People magazinnak.

Azt is elárulta, hogy szerepeltetni szeretné benne Michael Shannont, Richard Jenkinst, és Joaquin Phoenixet, de az sincs kizárva, hogy saját magára is oszt egy szerepet.

Emellett tárgyalásokat folytat,  hogy ő játssza Kate Hudson partnerét a Linda Lovelace-ről szóló életrajzi filmben. A 32 éves színésznek Chuck Traynor szerepét ajánlották fel, egy pornófilmesét, aki feleségül vette a legendás felnőtt filmes színésznőt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek