Starity

Most a Frizbi van pácban

2011. január 30. 18:06   |   Szerző: Babykéém

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A múlt vasárnap Hajdú Péter kifigurázta Szíj Melindát, ezért a magyar Susan Boyle úgy döntött, hogy perelni fog. Ráadásul kis híján minden kapcsoltát megszakította a kereskedelmi csatornával.

hirdetés
Most a Frizbi van pácban

Január 23-án Hajdú Péter kifigurázta a Megasztár egyik legnagyobb felfedezettjét a műsorában, a Frizibiben. Melinda olyan mértékben megharagudott, hogy kész bíróságra vinni az ügyet. A győri énekesnő ezenkívül visszamondta a Mokkában és az Aktívban való szereplését is.

Állítólag Melinda már Szilveszterkor megharagudott Péterre, hisz már akkor is nevetség tárgyává tettte Melindát a Bagi–Nacsa párossal.

A megasztáros nem kívánt válaszolni a Bors kérdéseire, de a showman nyilatkozott: „Sajnálom, hogy Melinda zokon vette ezeket a dolgokat. Csak a legnagyobbakat szokták parodizálni, a táskájával pedig stílust teremtett, amire nyugodtan büszke lehetne.”

A csatornánál úgy látják, hogy ez az ügy személyes, és nem érinti az asszony TV2-vel való kapcsolatát. „Ahogy eddig, Melinda a jövőben is örömmel eleget tesz TV2-s szerepléseknek, meghívásoknak, ám azt nekünk is jelezte, hogy sértve érzi magát Hajdú Péter paródiája miatt. Reméljük, mihamarabb elsimul ez a konfliktus közöttük, és Melinda elfogadja Péter békejobbját” – mondta Koltay Tamás a Borsnak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek