Starity

Új csatornára költözik a Beugró

2011. január 30. 19:07   |   Szerző: dave095

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ismételten új adóra vált a Beugró című műsor, ezúttal a Viasat 3-on láthatjuk viszont.

hirdetés
Új csatornára költözik a Beugró

Ismét új csatornára vált a Beugró című improvizációs játék, amely ezúttal a Viasat3 műsorlistáján fog helyet foglalni – természetesen új epizódokkal –, mondhatni, így már az ötödik otthonába költözik a műsor. A műsor Kálloy Molnár Péter, Pokorny Lia, Rudolf Péter, Szabó Győző és Novák László szereplésével a 90-es évek angolszász improvizációs sorozatainak mintájára készült, sok átvett és pár hazai játékkal, humoros, szatirikus alaphelyzeteken alapuló rögtönzésekkel és helyzetgyakorlattal.

A műsor annak idején a TV2-n debütált – nem sok sikerrel –, ám idővel kialakult egy elfogadható nézettség, de a csatorna – furcsa módon – mégis úgy döntött, hogy nincs ott helye, ezért új adó után kellett nézniük. Egy ideig sugározták az MTV-n, majd a Coolon, miközben a Comedy Central is adta az epizódjait, bár nézettségileg továbbra is alulmaradt, de Rudolfék egy erős átlagot azért mégis hoztak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek