Starity

Shrek csillagot kapott

2010. május 22. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A zöld ogre Russell Crowe szomszédságába költözött a Hollywood Boulevardon-on, mert megkapta a 2408-as számú csillagot. A ceremónián a rajzfilmhőst megszólaltató Mike Myers vette át az elismerést.

hirdetés
Shrek csillagot kapott

A zöld ogre Russell Crowe szomszédságába költözött a Hollywood Boulevardon-on, mert megkapta a 2408-as számú csillagot. A ceremónián a rajzfilmhőst megszólaltató Mike Myers vette át az elismerést és stílusosan Shreknek öltözve jelent meg az átadáson.

Éppen egy nappal a Shrek a vége, fuss el véle amerikai bemutatója előtt kapta meg a csillagot. Az eddigi részek 2,2 milliárd dollárral gyarapították a DreamsWork stúdióját. Shrek csillaga közeli szomszédságban van Russel Crowe, Ringo Starr és Dennis Hopper csillagához is.

Azt is érdemes megemlíteni, hogy nem egyedül ő az a rajzfilmfigura, aki csillagot kapott. Előtte volt még a Simpson család, Hófehérke, Tapsi-hapsi, Miki egér és Donald kacsa is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek