Starity

Justin Timberlake harmincéves lett

2011. január 31. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ma ünnepli harmincadik születésnapját a nők bálványának kikiáltott Justin Timberlake. Az amerikai szupersztár 1981. január 31-én látta meg a napvilágot Memphisben, Tennessee államban.

hirdetés
Justin Timberlake harmincéves lett

Világhírnévre az ’N SYNC nevű fiúcsapat frontembereként tett szert, majd 2002-ben megjelent első szólóalbuma, a Justified, melynek munkálataiban közreműködött Timbeland is. A lemez a Billboard-lista második helyén nyitott, rajta a világ számos országában listavezetővé vált Cry Me a River című slágerrel.

Második albuma 2006-ban jelent meg. A FutureSex/LoveSounds felülmúlta elődje sikereit is köszönhetően olyan igényes daloknak, mint pl. a Sexy Back, a What Goes Around.../...Comes Around vagy épp a LoveStoned.

Justin időközben a színészkedésbe is belekóstolt, egyes kritikusok olyannyira el voltak ragadtatva alakításaitól, hogy nem restelltek azt mondani: Timberlake jobb színész, mint énekes. Magyarországon legutóbb a The Social Network – A közösségi háló című mozifilmben láthattuk Sean Parker szerepében.

Eddigi pályafutása során olyan sztárokkal dolgozott együtt, mint például Rihanna (Justin írta a Rehab című dalának szövegét), T.I., Black Eyed Peas, Nelly, Ciara, Madonna és ő fedezte fel a hollandok popüdvöskéjét, Esmée Denterst is.

A pimasz mosolyú tehetség magánélete sem volt eddig unalmasnak mondható, olyan szépségeket tudhatott barátnőjének, mint Britney Spears, Cameron Diaz, Alyssa Milano és jelenlegi kedvese, Jessica Biel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek