Starity

Witherspoon: „Ez volt karrierem fénypontja!”

2011. január 31. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Reese Witherspoon karrierje csúcsának érezte azt a három hónapot, amikor elefántokkal dolgozhatott legújabb filmjében.

hirdetés
Witherspoon: „Ez volt karrierem fénypontja!”

A Doktor Szöszi sztárja legújabb filmjében egy artistanőt alakít, aki cirkuszi állatokkal dolgozik. A Vizet az elefántoknak című alkotásban hatalmas élőlényekkel dolgozott együtt, és állítása szerint ez kész csoda volt.

„Az egész karrierem egyik legnagyobb élménye volt. Három teljes hónapig dolgoztam vele, és ez csak az edzés volt. Formába kellett jönnöm, nem voltak pántok, semmilyen biztosítás, egyszerűen semmi. Lényegében csak én voltam és az elefánt, és fel kellett rá másznom. Ő három méter magas és négy tonnát nyom, szóval ez egy bizalmi gyakorlat volt. Gyönyörű dolog lassan megtanulni, hogy hogyan kommunikáljunk egy lénnyel szavak nélkül” – nyilatkozta Witherspoon egy helyi magazinnak.

A produkció másik sztárja Robert Pattinson, aki a Twilight óta egyre többet bizonyított. A Vizet az elefántoknak bemutatójára azonban még áprilisig várnunk kell.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek