Starity

Kate Alexa meghódíthatja Európát

2011. február 01. 09:09   |   Szerző: FlyGirl

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 22 éves énekesnő gőzerővel készül második nagylemezével, ami hivatalosan áprilisban érkezik meg a rajongók számára. A H2O által ismertté vált énekesnő egészen új irányban kezdte bontogatni a szárnyait.

hirdetés
Kate Alexa meghódíthatja Európát

A melbourne-i énekesnő, Kate Alexa már nagyon izgatott új projektje miatt. Három év után visszatért az ausztrál zenei palettára, és megérkezett Európába is. Az egyik zenei nagyhatalom országában, Angliában ugyanis a 28. helyen debütált új dalának remixváltozata, aminek az énekesnő nagyon örült, hisz sikerülhet a nemzetközi áttörés.

Az új szám abban különbözik az előzőektől, hogy dance-pop stílusú lett. Az Addict névre keresztelt korong is hasonló dalokat fog tartalmazni, mint a megjelent Infatuation, azaz 'Rajongás'. Úgy látszik, teljesül Kate álma. A ma igen divatos elektronikus zenével akár az USA-t is meghódíthatja, ugyanis az előző évek pop-rock korszaka már lejárt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek