Starity

David Arquette kijöhetett az elvonóról

2011. január 31. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 39 éves színész alig egy hónapja vonult be egy rehabilitációs intézetbe, most pedig örömmel tudatta mindenkivel, hogy remekül van.

hirdetés
David Arquette kijöhetett az elvonóról

Mint arról korábban beszámoltunk, David Arquette-et nagyon megviselte a Courteney Coxszal való válás, és egyre gyakrabban nézett a pohár fenekére. Egy hónappal ezelőtt önszántából bevonult egy rehabilitációs klinikára, ahonnan most sikeresen távozott.

A színész vasárnap fejezte be az egyhónapos programot az elvonón, és örömmel tudatta, hogy sokkal jobban van. „A rehabnak vége! Ezt meg kéne ünnepelni, de nem fogom. Úgy döntöttem, eltöltök egy kellemes vacsorát a barátaimmal, hiszen van mit bepótolnunk...” – mesélte Arquette a Daily Mailnek.

Örülünk, hogy sikeresen befejezte az elvonót, és reméljük, többé nem is kerül erre sor. Amint visszaáll a munkába, már be is mutatják legújabb filmjét, a Sikoly 4-et, s remélhetőleg nem az alkoholtól, hanem a sikertől részegedik le.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek