Starity

Ashley Greene: „Joe igazán édes és vicces!”

2011. január 31. 21:09   |   Szerző: cintia0023

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ashley Greene a márciusi Teen Vogue-ban rengeteg kérdésre válaszolt, többek között arra is, hogy milyen volt a fotózás, amely egy biciklitúra közben zajlott, a magazin kedvéért.

hirdetés
Ashley Greene: „Joe igazán édes és vicces!”

A 23 éves színésznő most mindent kitálal: lesz szó új pasijáról, Joe Jonasról, és mesél arról is, hogy megy a közös munka Miley Cyrusszal.

A riporter első körben megkérdezte, mikor és hogy sikerült találkoznia Joe-val, a lány válasza erre a kérdésre elég egyszerű volt: „Közös barátokon keresztül találkoztunk Londonban, ami őrület, mert mindketten Los Angelesben élünk. Már találkoztunk egymás szüleivel, és szerintem csak most jöttünk rá, hogy az a fajta életmód, amiben eddig éltünk, csak is a szüleinknek köszönhetjük. Ő igazán édes és vicces, ami hatalmas boldogság számomra – mesélte Ashley, aki újabban nagyon elfoglalt, és alig áll meg egy-egy munka között. – Nyitott vagyok mindenre, szerencsére az ajtók nyitva állnak számomra. Azt gondolom, hogy bolond lennék egy hónap szabadságra menni. Sok ember ölne, ha a cipőmben járhatna, és olykor ez rossz karmának számít.”

A közös munkának köszönhetően Miley-val is remek kapcsolatot ápol az ifjú tehetség: Miley ugyan fiatal, de mi így is tudunk egymással beszélgetni, mert annyi mindenen ment már keresztül, mint egy 40 éves! Rengeteg Disney-kölyök teljesen normális, és szeretem, amit csinálnak. De mindig hallani olyan emberekről, akiknek nem megy túl jól. Ez olyan, mint egy nyikorgó kerék.

Az interjú egy videóban is megtekinthető a Teen Vogue oldalán!


Fotó: teenvogue.com

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek