Starity

Egy újabb Justin Bieber?

2010. május 22. 18:06   |   Szerző: lolypopp

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az American Idol-ban feltűnt Travis Garland-ot gondolják az új Justin Bieber-nek és a szakma nagyjai is tehetségesnek tartják.

hirdetés
Egy újabb Justin Bieber?

Az idei American Idol-on feltűnt 21 éves Travis Garland nagy benyomást tett a zsűritagokra és a közönségre is. A szakma nagyjai, mint például Justin Timberlake is mellé állt és elismerően nyilatkozott az új tehetségről: "Travis hasonló Justinhoz. Viszont felnőttebb, érdekesebb és dögösebb nála. Akár még egy ikon is válhat belőle, persze idővel."

Az MTV mától sugározza az USA-ban a Believe című számát és sztárt szeretnének belőle faragni. Már ő a második, akit Justin Bieberrel hasonlítanak össze, legutóbb egy 12 éves srácot, Grayson Chance-t emlegették Bieber utódjaként.

Travis 1989. július 26-án született és állítólag nem csak remek énekes, hanem kiváló dalszövegíró is. Egyébként egy elég híres producer, Nate Hills állt mellé, aki nem kisebb sztárok menedzsere, mint például Britney Spears, Justin Timberlake és Nelly Furtando

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek