Starity

Nina Dobrev: „Mindketten nagyon belevaló nők”

2011. január 31. 19:07   |   Szerző: Coco Selly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nina Dobrev egy interjúban a Vámpírnaplókban megformált két karakteréről, Elenáról és Katherine-ről mesélt.

hirdetés
Nina Dobrev: „Mindketten nagyon belevaló nők”
Fotó: Yu Tsai

Catalina Walsh, a CW tévécsatorna egyik munkatársa a minap interjút készített Nina Dobrevvel, aki kettős szerepéről, és azok hátteréről mesélt. A színésznő megpróbálja a lehető legjobban megformálni mindkét karakterét, és számára az a cél – amiért keményen is dolgozik –, hogy a nézők elfelejtsék, hogy valójában egy nőt láthatnak, két szerepben.

„Katherine-né válni, az valami teljesen más, mindkét esetben nagyon más helyekre kell elmennem, hogy beleéljem magam a szerepükbe, hogy az ő fejükkel gondolkodjak – az ember teljesen összezavarodik, amikor újra meg újra váltani kell. De ez szuper és poén, és én imádom. Mindkét karakter az én tulajdonságaimból táplálkozik, imádom mind a kettőt – mesélte Nina. Majd így folytatta: – Ők mindketten tényleg nagyon belevaló nők. Elena, erős és bátor, és én csodálom őt azért, amiken keresztülmegy. Nagyon önzetlen, de határozott – ő tényleg egy fantasztikus nő, és sok mindenért szeretem őt. Katherine, rá másért nézek fel – ő végtelenül önző, és ez alapvetően egy nagyon negatív tulajdonságként jelenik meg, de sok esetben igenis szükséges önzőnek lenni, ez a kortól függ. Az embernek át kell esnie azon a korszakán, amikor mindent csak saját magáért csinál, azért, hogy megértse önmagát, és azzá válhasson, aki valójában. Katherine csak magával törődik, túl akarja élni, több mint 500 éve így csinálja, és kétségkívül nagyon jól megy neki. Ő tényleg belevaló, sokat harcol, megveri a férfiakat is, játszik velük, erős, és félni kell tőle. Egy XXI. századi nő, annak ellenére, hogy milyen idős. Mindketten nagyon erősek, de különböző módon. [...] Elena nagyon is meggyőző tud lenni, Katherine pedig inkább manipulatív személyiség” – fejezte be a Vámpírnaplók sztárja.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek