Starity

Nótár Maryből több van, mint hiszed!

2010. május 22. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nótár Mary mára egy nagyon elismert, növekvő rajongói táborral rendelkező roma származású énekesnő, akinek elég sok rajongója szeret visszaélni a nevével, főleg az ismertebb közösség megosztó portálokon, mint a MyVip, Iwiw és a Facebook.

hirdetés
Nótár Maryből több van, mint hiszed!

Nótár Mary 2002-től van az énekesek rögös pályáján, és sikereinek egyik hátrányának tudható be, hogy a közösség megosztó portálokon, ha beírjuk a nevét egyszerre több adatlap is felbukkan, amelyik a végletekig állítja, hogy ő maga Nótár Mary, a mulatós sztár.

Ez megnyílvánulhat abban, hogy az interneten eléggé közismert képeket feltöltenek, és alájuk címként a legtöbbször az "én" szó kerül. Ez még a kevésbé rossz eset, mert a rajongói kommentekre előszeretettel érkeznek válaszok is az "ál-Maryktől", becsapva sok-sok rajongót. Jellemző még a szerzői jogok súlyos megsértése is, ugyanis a modern közösségi oldalakon engedélyezett a zenefeltöltés, ahová a szerzői joggal ellátott dalok sorra kerülnek fel. Nem egy adatlapon megfigyelhető, hogy teljes diszkográfiák is felkerülnek, illetve amatőr módon felvett, illetve tv-ből kimetszett hangfájlok is felkerülnek, amelyet természetesen "Nótár Mary" rak fel.

Biztos forrásból állítjuk, hogy Nótár Mary semmilyen formában nem működtet közösségi megosztó portálokat, de ha el is jön az az idő, biztos, hogy hitelesítve lesz. Addig is érdemes az apróbb jelekre odafigyelni, mint az amatőr hangfelvételek minősége, elírt adatok, illetve klub reklámok, és bizonyos emberek kiemelése, akiket az "ál-Nótár Mary" nagyon szeret, ugyanis sokszor hozzájuk lehet kötni az adatlap működését.

Kívánunk a rajongók számára több odafigyelést a Nótár Mary Music Rajongói Oldal nevében!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek