Starity

Rupert Grint új külsőt akar

2011. február 01. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Száznyolcvan fokos fordulatot vesz Rupert Grint kinézete – legalábbis ezt ígérte a Harry Potter-filmek sztárja.

hirdetés
Rupert Grint új külsőt akar

Rupert Grintnek elege van jelenlegi kinézetéből, és elhatározta, hogy nemsokára teljesen új külsővel fog megjelenni. Úgy gondolja, csak ezzel tudna elszakadni azoktól a skatulyaképektől, amiket ráragasztottak a Harry Potter-filmek alatt.

A produkció stábja tavaly decemberben fejezte be a forgatást, ami után Emma Watson szinte azonnal megszabadult hajkoronájától, melyet a szerződése miatt addig nem vágathatott le. Rupert úgy véli, neki is hasonlóképpen kell cselekednie, hogy kitörjön a szeplős Ron Weasley képéből.

„Leborotválom a hajam, vagy legalább befestem. Az emberek mindenhol felismernek e miatt a haj miatt. De büszke vörös vagyok, és nem is nagyon csúfoltak emiatt. De határozottan szükségem van nekem is a változásra” – mondta el Rupert egy brit újságnak.

Reméljük, nem lesz sokkoló az eredmény, mindenesetre a Harry Potter befejező részében, a Halál Ereklyéi 2-ben ami idén nyáron kerül a mozikba még természetes fürtjeivel láthatjuk.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek