Starity

Hova tűnt a szexepiljük?

2010. május 22. 21:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mindenki emlékszik a szexi gladiátorra, Russell Crowra, a kisfiúsan pimasz Val Kilmerre, aki erotikusan táncol a Top Secret-ben vagy az eszméletlen múmiavadászra, Brendan Fraser-re. Ma már csak silány árnyékuk önmaguknak, az idő múlását ők sem állíthatják meg, de a botox sem.

hirdetés
Hova tűnt a szexepiljük?

Nők milliói vesztek meg értük, a legnagyobb szívtiprók voltak, de mára valahogy egyikük se hasonlít akkori önmagukra.

Itt van első példának Russell Crowe. Bizonyára mindenki emlékszik a felejthetetlen gladiátorra, aki izmos testével végigvonult a küzdőtéren. Mára már csak egy ősz, rendezetlen hajú és dús szakállú egyén, akiért valaha nők milliói bomlottak.

http://articles.imgsrv.divat.hu/002604/originals/9613245519.jpg

Második példa Val Kilmer. Első ránézésre kisfiúsan pimasz, szexys, ellenállhatatlan, akkor, de ma...a botox injekcióktól rá sem lehet ismerni, arca felpüffedt, vonásai eltűntek.

http://articles.imgsrv.divat.hu/002604/originals/9411632541.jpg

Aztán ott van Rick O'Connell a Múmia trilógiákból, rémlik? Persze, egy sármos, borzasztóan szexy pasi, aki megvédi élete szerelmét. Nos a kedves Brendant utolérte mára az elhízás réme, rá sem lehet ismerni.

http://articles.imgsrv.divat.hu/002604/originals/1839626756.jpg

9 és fél hét? Mickey Rourke? Felejthetetlen. Most pedig szintén a botoxtól torzult arccal néz vissza ránk a képekről, borzalmas.

http://articles.imgsrv.divat.hu/002604/originals/4382549997.jpg

Vannak viszont kivételek. Itt van például Hugh Jackman, aki Brendan Fraserrel egykorú, mégis a kutya nem mondaná meg róla mennyi idős, tökéletes férfi. A kis ráncokkal is lehet szexi valaki. :)

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek