Starity

Szellemes egy fiú ez a Robbie Williams

2011. február 02. 09:09   |   Szerző: édrienn

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Take That rosszfiúja azt állítja, hogy szellem lakozik Los Angelesben található villájában. Robbie Williams és felesége, Ayda Field meg vannak győződve arról, hogy egy elhunyt férfi szelleme kísért az otthonukban.

hirdetés
Szellemes egy fiú ez a Robbie Williams

Robbie Williams és kedvese, Ayda Field meg van győződve, arról, hogy rajtuk kívül más is él a Mulholland Drive-on található hatalmas villájukban.

„Bertie-nek becézik és úgy hiszik, hogy egy a XX. század elején élt férfi szelleme. Rob szereti öltönyben, kezében Martinivel elképzelni” – mesélte a sztárpár egyik barátja a Sun Online-nak.

A nevét nem vállaló ismerős azt is megjegyezte, hogy a pár egyáltalán nem fél a kísértetektől, viszont nem jó azzal a tudattal élni, hogy egy olyan ember van a lakásukban, aki jó pár évvel ezelőtt hunyt el, és bármikor bármit megtehet a lakásban.


Robbie szellemjárta háza

Az énekesnek ez már nem az első esete a szellemekkel, ugyanis 2009-ben a wilthshire-i kúriájában is látni vélt hasonlót. Rob elmondása szerint már UFO-t is látott.

Kérdés, hogy tényeg ilyen izgalmas a sztár élete, vagy csak túl sok sci-fit néz?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek