Starity

Tolvai Reni: „Boldogok vagyunk együtt”

2011. február 02. 20:08   |   Szerző: Coco Selly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tolvai Reni tegnap rajongóival chatelt, ahol elmesélte, hogy alakul a kapcsolatuk Andrással.

hirdetés
Tolvai Reni: „Boldogok vagyunk együtt”

Tolvai Reni a minap a Blikk újságíróit engedte be otthonába, és bemutatta nekik legújabb lakótársát is, egy kiskutyát, akit nagybátyjától kapott, és arab névvel látta el.

A nagyváradi lány tegnap pedig a Bors szerkesztőségében rajongóival chatelt, ahol megosztotta érzelmeit és Andráshoz fűződő kapcsolatainak részleteit is.

„Talán túl őszinte voltam akkor az élő adásban. Ma már tudom, nem mindig jó, ha túlzottan kitárulkozik az ember, mert akár visszájára is fordulhat a mondanivalója – meséli Reni. – Ma is odavagyunk egymásért Andrással, minden szabadidőnket igyekszünk együtt eltölteni, már nagyjából fel is fedeztük a fővárost. Mindketten komolyan gondoljuk ezt a kapcsolatot, és szeretnénk, ha tartós maradna, ezért mindig, mindenben őszinték vagyunk egymáshoz, nincsenek tabuk köztünk.”

A tehetségkutató nyertese ezután a rajongókról és a féltékenységről is beszélt: András havonta több száz lánytól kap szerelmes levelet, nekem pedig fiúk, férfiak százai bókolnak, de én ezt még mindig nem tudom megfelelően kezelni. Általában zavarba jövök, és a fejem búbjáig elpirulok, ha a külsőmet, a nőiességemet dicsérik.

Minden a legjobban alakul közöttünk, még eljegyzésre is sor kerülhet, hiszen tökéletes összhangban vagyunk egymással. Soha nem lehet tudni, mit hoz a jövő mondta Kállay-Saunders András.

A lány elárulta még, hogy folyamatban van állampolgárság-kérelme, önálló albuma pedig néhány hónapon belül meg is jelenik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek