Starity

A világ kerek királynői

2011. február 03. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hollywood híres a gyönyörű alakú hölgyekről, ám van pár olyan ember, aki ezzel a tulajdonsággal kevésbé lett megáldva, mégis szeretjük őket.

hirdetés
A világ kerek királynői

A világsiker titka a tökéletes alak? – nem minden esetben. Pár ember duciként tört be a világba, és ugyanilyen duciként szerették meg őket. Ők Hollywood kerek királynői.

Mo'Nique: Talán ő új fejezete a filmtörténelemnek, hiszen hatalmasat alkotott a Preciousben. Ez bizony azt jelenti, hogy nem minden a csinos pofi, hiszen a tehetség nagyon meghatározó az Álomgyárban. 

 
Mo'Nique 

Oprah Winfrey: Több mint 20 éve robbant be a köztudatba, és mára már az egyik legsikeresebb műsort tudhatja magáénak. Tény, hogy az ő nevét senki sem fogja elfeledni. Sikereit mutatja, hogy még Oscar-díjra is jelölték. 

 
Oprah Winfrey

Roseanne Barr: Oprah után ő is méltó elismerésben részesült a sztárvilágban. Sokáig csak ő tudta felvenni a versenyt a tévézés királynőjével, Oprah Winfrey-vel. Bevallása szerint soha nem gondolkozott fogyókúrán. 


Roseanne Barr

Jennifer Hudson: Az American Idol során milliók szerettek bele csodálatos hangjába. Sikert hozott neki a színészet is, hiszen a Dreamgirlsben nyújtott alakításáért Golden Globe-ot és Oscar-díjat is kapott. Ragyogását, csak családi tragédiája árnyékolta be, de mára már túljutott életének talán legnehezebb pontján.


Jennifer Hudson

Queen Latifah: A színészet nagyasszonyát még magánéleti problémái sem tudták visszatartani, hogy sikeres rapper és színésznő váljon belőle. Sokan az ő nevéhez kötik, hogy a duci hölgyeket is elismerik a médiában.


Queen Latifah 

America Ferrera: Sikerét az Ugly Betty pecsételte meg, amiben egy csúnya lányt kellett alakítania. Tehetségének elismerését bizonyítja, hogy Golden Globe-ot is nyert.  America szerint az ő inspirálója Queen Latifah.


America Ferrera

Jordin Sparks: Az American Idolban tűnt fel, tört előre, győzött, majd hatalmas karrierre tett szert. Eleinte annak titulálták győzelmét, hogy Jennifer Hudson kitaposta neki az utat. Ám az aranytorkú énekesnő erre rácáfolt, bebizonyította, hogy van helye Hollywoodban.


Jordin Sparks

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek