Starity

Matt Damon hisz a szerencséjében

2011. február 03. 10:10   |   Szerző: Coco Selly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színész szerencsésnek tartja magát, és egyaránt hálás megkapott, és meg nem kapott szerepeiért is.

hirdetés
Matt Damon hisz a szerencséjében

Matt Damon úgy tartja, sikeréhez nagyrészt a szerencse járult hozzá, így a szerencse fiának vallja magát. A színész hálás azért is, hogy néhány olyan szerepet sem kapott meg, amire most kínosan kellene visszatekintenie:

„Nagyon szeretném hinni, hogy számítottak az én döntéseim is, de nagyon sokszor volt szerencsém az életem során. Vannak olyan dolgok is, amikre az egyik pillanatban nagyon vágysz, aztán később rádöbbensz, hála Istennek, hogy nem történt meg, mert így minden sokkal jobban alakult. 20 évesen rengeteg meghallgatásra elmentem, és nagyon nagy szerencsém volt, hogy nem kaptam meg azokat a szerepeket – mesélte Matt. Majd hozzátette, nem is hallott még a Bourne-filmek negyedik részéről: – Olvastam a neten, hogy készítenek egy újabb Jason Bourne-filmet, amit Tony Gilroy rendez, és én nem vagyok benne. Senki nem szólt róla, senki nem hívott. Az emberek azt hiszik, hogy van valami belső információm erről, de talán most már talán tudják, hogy hol is vagyok a rangsorban.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek