Starity

Ana Johnsson újra hallat magáról

2011. február 03. 10:10   |   Szerző: prézli

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ana Johnsson több éve eltűnt a nyilvánosság elől, ám egy interjúban kifejtette, kész az Egyesült Államokba költözni, hogy újra beindítsa karrierjét.

hirdetés
Ana Johnsson újra hallat magáról

Ana Johnsson svéd énekesnő 2004-ben jelentette meg We Are című dalát, amely később a Pókember 2 soundtrackjére is felkerült, és nagyobb sikereket ért el Európa-szerte, ugyanis egymillió példány kelt el a kislemezből, debütáló albumából pedig közel félmillió darab.

Ezek után Japánban és Svédországban megjelentette Little Angel lemezét, ami mélyebb hangvételű dalokat tartalmazott, majd ezek után eltűnt a nyilvánosság elől.

Nemrég viszont egy internetes magazinnak azt nyilatkozta, kész arra, hogy az Egyesült Államokba költözzön, és ott újra beindítsa zenei karrierjét.

„Nem akarok úgy tekinteni a zenére, hogy a karrierem, még ha ez a munkám is jelen pillanatban. Talán egy nap máshogy fogom látni a dolgokat, de azt tudom, hogy soha nem fogom abbahagyni az éneklést, az írást, és a zenei iránti szeretetem sem szűnik meg.”

„Keményen dolgoztam, és nem volt időm a részleteket megnézni. Csak darabokra emlékszem, nem minden részletre. De csodálatos volt, hogy megismerhettem egy olyan helyet, ahol eddig nem voltam, és az emberek a dalaimat énekelték.”

Japánban többször is megfordult, nagy hatással volt rá az ottani kultúra.

„A japánok barátságosak és figyelmesek. Mindig tárt karokkal fogadtak” – mesélte a 33 éves énekesnő, aki mostanra újra beletemetkezett a munkába, hogy 5 év után újra meglepje rajongóit.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek