Starity

Eminem a Lipton új reklámarca

2011. február 03. 19:07   |   Szerző: kiswikcii.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Eminem nem mástól, mint a teákat forgalmazó Lipton cégtől kapott felkérést, hogy szerepeljen új reklámfilmjükben. A zenész egymillió dollárt kap a filterek népszerűsítéséért.

hirdetés
Eminem a Lipton új reklámarca

A Lipton cég igen furcsa ötlettel ált elő, hiszen Eminemet kérték fel termékük reklámozására. A választáson sokan csodálkoznak, ugyanis mint tudjuk, a rapper nem a legszebb múlttal rendelkezik Hollywood hírességei között.

Azonban mint mindenki más, a  rosszfiú zenész is változott, és nem hiába akadt meg rajta a teákat forgalmazó cég szeme. A Lipton Brisk cég egymillió dollárt ajánlott fel Eminem számára, hogy szerepeljen új reklámfilmjükben, a sztárt pedig nem kellett sokáig győzködni, hiszen ilyen borsós összeget nem szerencsés visszautasítani.

A kisfilm premierjét február 6-án láthatja a nagyérdemű, méghozzá a Super Bowl közvetítése alatt. A készítők biztosítottak mindenkit, hogy a reklám kimondottan humorosra sikerült, és még azt is elmondták, hogy a kisfilm Eminem egy napját fogja végigkövetni, és persze főszerepet kap benne a jegestea is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek