Starity

Megan Fox: „Csúnya kislány voltam”

2011. február 03. 17:05   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Számos alkalommal lett a világ legszebb nőjének kikiáltva, Megan mégis úgy érzi, hogy kislány korában igazán csúnya volt. Ezt meg is osztotta a világgal.

hirdetés
Megan Fox: „Csúnya kislány voltam”

Megan Fox – akit 2008-ban az FHM Magazin a legszebb nőnek választott – nincs megelégede magával. Ez az állapot gyermekkora óta fennáll. Jelenleg úgy érzi, hogy csak a külseje miatt ér el sikereket, és ez lelkileg gátolja, míg gyermekkorában éppen ennek az ellentettje állt fenn. 

A Transformers filmek sztárja a hétvégén tette közkinccsé gyermekkori képeit a Facebook közösségi oldalon. A lány nem tudta megállni, és egy kísérőszöveget is írt a képekhez, amellyel nem éppen magát dicséri. Véleménye szerint kislánykorában úgy nézett ki, mint  Steve Buscemi színész. A férfi nem éppen a szépségéről, inkább gumiarcáról híres. 

Megan rajongótábora természetesen nem ért egyet a színésznő kijelentésével. Több posztban is megjegyezték, hogy már gyermekkorában is elbűvölő volt és bájos. Aki esetleg meg egyetértett vele, az azért hozzátette, hogy örüljön annak, hogy mára viszont ő lett az egyik legdögösebb nő a Földön.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek