Starity

Natasha Poly ismét a H&M arca lett

2011. február 04. 00:12   |   Szerző: Coco Selly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Natasha idén tavasszal is a H&M arca lett, és ismét környezetbarát anyagokból készített ruhákat népszerűsít.

hirdetés
Natasha Poly ismét a H&M arca lett

A gyönyörű – immáron – barna modell a tavaly tavaszi kollekció után ismét a H&M darabjait népszerűsíti. Az orosz lány ezúttal a márka Conscious elnevezésű kollekciójának arca lett, mely az elmúlt évben megjelent Garden kollekció folytatása, és szintén környezetbarát anyagokból készült ruhákat forgalmaz.

A kollekció idén áprilisban fog megjelenni – a magyar márkaboltokban április 14-től lesz kapható –, alig néhány, könnyű nyári viselettel, de ez a kínálat természetesen folyamatosan bővülni fog.

A H&M tervezői ezúttal az idei nyár legmeghatározóbb színének tartott fehér több árnyalatát használták fel az egyszerű, különböző csipkékkel, fodrokkal és redőzésekkel ellátott ruhákhoz. 

„Ez már nem csak az organikus pamutról szól. A fenntartható anyagok által kifejezett teljes divatálláspont kialakítására óriási lehetőségek kínálkoznak jelenleg. A visszatérő Conscious Collections tervezése révén lehetőségünk nyílik megmutatni a környezetbarát textíliák számos alkalmazási lehetőségét. A fehér árnyalatai a szezon legnagyobb trendjét alkotják, és ez jól illik ehhez a kollekcióhoz. A fehér színek, a csipke és az angol riselt csipke romantikus hatást keltenek, de a sportos, nyugodt stílus, illetve a férfiak elitiskolás, szabott divatjához is jól illenek – mesélte Ann-Sofie Johansson, a H&M vezető tervezője. – A női öltözékeket felújított romantikus stílusok inspirálták, amelyekben kulcsfontosságú szerepet töltenek be az angol áttört csipkés blúzok, tunikák és pólók. A rakott fodros ruhák napközbeni viseletre, míg a drámai, görög stílusú ruhák estélyi viseletre illenek tökéletesen. A hosszú, uszályos ruha és a kivágott sortok is egyaránt fontosak. A kollekció tartalmaz egy tökéletes fehér blézert, valamint egy berakottmintás nadrágot is a minimalista hatás érdekében. Az angol riselt, valamint a csipkés alsóneműk szintén a Conscious Collection jellemző termékei.”

 
 
További képek a kollekció hivatalos oldalán találhatóak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek