Starity

Lara Stone férjhez ment

2010. május 23. 10:10   |   Szerző: Mesybaba

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Január 20-án látta meg a hír a napvilágot, miszerint Larát eljegyezte az angol színész, David Williams.

hirdetés
Lara Stone férjhez ment

William Los Angelesben kérte meg a modell kezét, aki szülei áldása után beleegyezett a házasságba. 2010. május 16-án a londoni Claridge"s Hotleben mondták ki a boldogító igent. Lara modellekhez méltó ruhát viselt. A Givenchy tervezője, Ricardo Tisci jóbárát, így a választás egyértelmű volt. A ceremónián egy általa tervezett hosszú, fűzős, csipkebetétes, láncokkal szegélyezett, selyemkapucnis ruhát láthattak a szerencsések Miss Stone-on, míg a partira már csupaflitter, arany miniruha dukált.

A vendéglista igencsak szines volt: ott lehetett a brit komedisták apraja-nagyja és természetesen a divatvilág fontos személyei is. A menyasszony modellbarátnője stílusosan verset olvasott, mégpedig a "He Wishes for the Clothes of Heaven" címűt, Matt Lucas pedig hírhedt karakterének, Majorie Dawesnek öltözve tolta be a tortát.

Lara köztudottan alkoholproblémákkal küzködött, így leszokásának jeléül míg a többiek pezsgőt kortyolgattak, ő elegánsan pattogatott kukoricát majszolt! :)

Gratulálunk nekik!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek