Starity

Bridget Marquardt újra a tévében?

2011. február 04. 17:05   |   Szerző: xBlondie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hugh Hefner három exbarátnője közül Bridget Marquardtról hallani a legkevesebbet – pedig ő sem pihen, sőt, két új projekt van a tarsolyában.

hirdetés
Bridget Marquardt újra a tévében?

Több mint két éve már, hogy Hugh Hefner egyik szöszi exbarátnője kiköltözött a híres Playboy-villából – azonban Bridget nem pihen. Elköltözésének egyik oka ugyanis az volt, hogy leforgathassa reality show-ját, a Bridget's Sexiest Beachest, amihez azonban el kellett utaznia. A valóságshow-ban körbeutazta a Földet, meglátogatta a legszebb tengerparti városokat, megismerkedett különböző kultúrákkal. Ezt gyakran nem egyedül, hanem barátaival, barátnőivel tette – az egyik epizódban például magával vitte Sara Jean Underwood playmate-et is.

Most örülhetnek a rajongói, ugyanis újrakezdi a filmezést. A Dynamik magazin tudatta Bridgettel: arról csiripelnek a madarak, hogy egy új műsorba kezd. A lány ezt nem tagadta, sőt, el is árult néhány információt a közelgő show-ról.

„Nagyon izgatott vagyok miatta. Valóban egy új valóságshow-ba fogtam, ami a villa utáni életemről, az új házamról, a barátomról és a kisállatainkról fog szólni.”

Azonban nem csak ez az egyetlen új terve, tudniillik elég távoli vizekre evez: második projektje nem más, mint a divattervezői szakma kipróbálása. Tervezi ugyanis, hogy készít egy kollekciót halloweenruhákból – bár ebben még nem biztos. Az viszont, hogy érdekli a divat és a ruhatervezés, biztos, hiszen tavaly júniusban már kiadta első karóra-kollekcióját, amely a Bridget Watch nevet kapta.

Tehát Bridget felől nem kell aggódni, biztos, hogy még sokat hallunk róla.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek