Starity

Lily Allen megházasodik

2011. február 05. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mindenki arra várt, hogy kiderüljön, Lily mikor mondja ki a boldogító igent. Nos, erre nem kell sokat várni, mert már csak pár hónap, és az angol énekesnő nem lesz facér.

hirdetés
Lily Allen megházasodik

Lily Allen és párja, Sam Cooper még karácsonykor jegyezték el egymást, hetekkel azután, hogy az énekesnő hat hónaposan elvetélt. Lily ekkor nagyon kiborult, de most újra boldog, és nagyon várja a nagy napot.

A 25 éves énekesnő június 11-én mondja ki a boldogító igent a cotswoldsi otthonához közeli templomban. Lily azt is elárulta, hogy szűk családi körben fog telni az este.

„Az este csendes lesz és családias, egyáltalán nem a mostanság divatos menő hollywoodi partiesküvők hangulatát fogja idézni. Ezek a külsőségek jó ideje nem érdekelnek egy cseppet sem” – árulta el Lily a nagy nap kapcsán.

Sam és Lily még csak 2009 júliusa óta járnak, de az angol világsztár máris úgy érzi, mintha évtizedek óta együtt lennének. Lily így nyilatkozott Samről: „Gondoskodik rólam, és mindig mellettem áll, még sosem csalódtam benne.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek