Starity

Kat Graham: „Mindenki Bonnie-nak drukkol”

2011. február 05. 12:12   |   Szerző: Coco Selly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Vámpírnaplók sztárja pár nappal ezelőtt a PopWrap kérdéseire adott választ a sorozattal kapcsolatban.

hirdetés
Kat Graham: „Mindenki Bonnie-nak drukkol”

A PopWrap nemrég interjút készített Katerina Grahammel, aki a Vámpírnaplókból jól ismert boszi szerepét alakítja. A fiatal lány a második évad új részeiről, a rajongókról, Bonnie-ról, és karaktere szerelmi életéről is mesélt.

„Minden forgatókönyv elképesztő. Egyre őrültebb és őrültebb. Ha akarnálak, sem tudnálak felkészíteni benneteket az elkövetkezendőkre. A legjobb szó erre az évadra a »könyörtelen« – nyilatkozta Kat. – Jeremy volt az utolsó személy, akivel el tudtam képzelni Bonnie-t egy romantikus helyzetben. De követem a blogokat – bekúszok oda, mint egy kúszónövény, és tanulmányozom a reakcióikat, így megtudtam, hogy mindenki Bonnie-nak drukkol az eleje óta.”

Ezután a színésznő elárulta, hogy hogyan látja Bonnie-t, és azt is, hogy tisztában van vele: akármelyik részben meghalhat.

Nem lenne ilyen jó a sztori, ha minden tökéletesen működne, hiszen meg kell mutatni egy karakter gyengeségeit is, hogy az emberek azonosulhassanak velük. Én soha nem úgy tekintettem Bonnie-ra, mint egy mindenható, elpusztíthatatlan valakire. Annak ellenére, hogy nagyon erős lelke van, én úgy látom őt mint egy kislányt, aki belekeveredett a közepébe.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek