Starity

A Chuck sztárja, Sarah Lancaster babát vár

2011. február 06. 02:02   |   Szerző: Cielo

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Sarah Lancaster – akit a Dawson és a haverokból, a Dr. Vegasból, a Miért pont Brianből és a Dokik című sorozatokból is ismerhetünk – a nyárra várja kedvesével első gyermekét.

hirdetés
A Chuck sztárja, Sarah Lancaster babát vár

A Chuck című sorozatból jól ismert színésznő azon felül, hogy babát vár, hozzáment kedveséhez, az ügyvéd Matthew Jacobshoz, akivel már két éve alkotnak egy párt. Egy kisebb ceremónia keretein belül mondták ki egymásnak a boldogító igent Dél-Kaliforniában.

„Ez egy nagyon boldog időszak az életünkben” – nyilatkozta a People magazinnak az ifjú pár, valamint hozzátették: „Izgatottak vagyunk, hogy családot fogunk alapítani, és a hétvégi esküvőnk egyszerűen tökéletes volt.”

Sarah esküvőjén nagymamája arany karkötőjét – melybe szülei belevésették a nagyszülők házasságkötésének időpontját, és esküvői ajándékként nekiadták –, valamint édesanyja gyöngyfülbevalóit viselte a ceremónia alatt. A színésznő esküvői ruhája Amsale volt, férje pedig édesapja háromrészes esküvői öltönyébe bújt, amely a 60-as évekből származik.

Sarah amellett, hogy még mindig a Chuck című sorozatban játszik, együtt  fog szerepelni Orlando Bloommal a The Good Doctor című drámában.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek