Starity

Bella Thorne: „Csak barátok vagyunk Codyval”

2011. február 05. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A napokban felröppent egy olyan pletyka, miszerint a két tinisztár jár egymással. Azonban a színésznő ezt most tagadta.

hirdetés
Bella Thorne: „Csak barátok vagyunk Codyval”

Bella és Cody? Cody és Bella? A napokban ezek a kérdések többektől elhangzottak, de mindenki csak találgatott, mert egyikük sem nyilatkozott úgy a másikról. Ha esetleg megkérdezték őket, és hajlandóak voltak válaszolni, csak azt mondták, hogy „majd meglátjátok”. Valószínűleg akkor még ők sem tudták, hogy mi lesz a kapcsolatukkal.

Bella Thorne és Cody Simpson kapcsolata elég bonyolult. Vannak képek, amiken úgy tűnik, hogy együtt járnak, de sok képen csak barátoknak látszanak. Bella most mindent letisztázott, ezért már mindenkinek világos, hogy csak barátok. 

Bella mostanában rakott fel egy videót a YouTube-ra, amin elmondja, hogy imádja Codyt, mert nagyon aranyos, és jól megvannak együtt, de csak úgy tud rá gondolni, mint egy barátra.

Biztos, hogy ez az igazság? Vagy csak lehet, nem akarják, hogy a média rájuk szálljon, ahogy Selena Gomez és Justin Bieber? Ki tudja, hogy mi lesz ennek a vége!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek