Starity

Nicole Kidman sokat szenvedett Cruise miatt

2011. február 05. 21:09   |   Szerző: Coco Selly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznő nemrég egy interjúban mesélt Cruise-zal történt válásának fájdalmairól.

hirdetés
Nicole Kidman sokat szenvedett Cruise miatt

Nicole Kidmant választották a Marie Claire divatlap brit kiadásának márciusi címlapjára. Az ausztráliai színésznő a képekhez készült interjúban elmesélte, hogy élte meg a szakítást kollégájával, Tom Cruise-zal.

„Nagyon jó kapcsolat volt a miénk. A váláskor nagyon megsérültem, és el sem tudtam képzelni, hogy a szerelem vagy a házasság újra meg fog velem történni – árulta el. Majd hozzátette: – Soha nem volt célom, hogy celeb legyek. De készen kellett állnom rá, a szerelem nevében. Nehéz, amikor fiatal vagy. Készen vagy rá, hogy mindent feladj a szerelemért.”

Majd mostani házasságáról is nyilatkozott: Nem hittem volna, hogy 41 évesen gyerekem lesz, ráadásul fülig szerelmes vagyok. Azt hiszem, hogy bárhol, és tényleg bármit véghez tudsz vinni, ha szerelmes vagy.

Kidman a minap a BBC 2 rádióadó stúdiójában is tiszteletét tette, ahol szintén családjáról árult el titkokat. Például azt is, nagyon odavan a zenéért, és örülne, ha kislánya is ezzel foglalkozna: „Szeretném, ha Sunday Rose zenét tanulna, és énekelne. Szereti, ha zene szól a házban. Karácsonyra zongorát kapott, egy rózsaszín zongorát. Leül és üti a billentyűket, énekelve közben a Jingle Bellst.”

 
Fotó: Marie Claire

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek