Starity

VV Olivér lett a kiválasztott

2011. február 05. 22:10   |   Szerző: dave095

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Véget ért a „fárasztó” iskolahét, eljött a vizsga: az izgalmaknak ám koránt sincs vége, ma este ugyanis elérkezett a kiválasztás, melyben a legtöbb voksot kapó villalakó nem más lett, mint Olivér.

hirdetés
VV Olivér lett a kiválasztott

Elérkeztünk a villa ötödik kiválasztásához: Anikó behozta a bőröndöt a riportszobából, Jerzy és Beci pedig a táblát a raktárból. A szabályok újbóli ismertetése után, a lakók leírták egy papírra, majd beletették a borítékba voksaikat, de még nem állhattak a tábla elé. A szerkesztők felelevenítették nekik az előző kiválasztás óta történteket: láthattuk Éva dühkitörését, Laci őrjöngését, a Szandika kizárása körül kialakult kálváriát, és a testvérek között kialakult vitát.

Ezekután megkezdődött a jelek felakasztása a táblára, ahol a villalakók szavazatai alapján a kiválasztott nem más lett, mint Olivér – aki elmondása szerint számított rá. Jövő héten szerdán, ugyanebben az időpontban fog kiderülni az is, hogy kit is fog magával vinni a párbajra.

Ez történt az összefoglalóban:

Véget ért az iskolahét, eljött a vizsga, ahol a lakóknak számot kellett adniuk eddigi tudásukból. A nebulók természetesen szorgosan készülődtek a megmérettetésre. Egy darabig kétséges volt, hogy Szandika vállalja-e a kihívást, de Sanyi váratlan megjelenésével sikerült rábeszélni a lányt, hogy maradjon, és ő is álljon be a tételt húzó diákok sorába.

hirdetés

A folytatásban mindenki megkapta bizonyítványát: sokak megdöbbenésére – Éva helyett – Anikó lett az osztályelső, amitől a törtető lány, Éva teljesen kikészült, sőt a helyzetet az is tovább fokozta, amikor Alekosz elkezdett udvarolni Anikónak.

Természetesen Oliék életéből sem maradt ki a bankett: a buli hevében előtörtek az érzelmek, amelyeket, akár akarnak a villalakók, akár nem, igenis dúlnak bennük, és amelyeket egyre nehezebb elfojtani.

Este egy különleges partit rendeztek a villaklók. Silent diszkót tartottak, így talán a legtöbben nem is tudták mi zajlik körülöttük, ennek ellenére is rengeteg izgalmas dolog történt: Olivér és Anikó tisztázták egymás érzelmeit, Szandika és Éva pedig, magukat nem zavartatva csókolóztak az ebédlőasztalon.
 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek