Starity

Justin Bieber: „Nem vagyok megcsinált sztár”

2011. február 06. 19:07   |   Szerző: kiswikcii.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Sok ember megvádolta Justin Biebert azzal, hogy ő nem igazi sztár, hogy a menedzserei állnak a sikere mögött. A tinisztár azonban reagállt ezekre a vádakra.

hirdetés
Justin Bieber: „Nem vagyok megcsinált sztár”

Manapság már minden az interneten terjed, így például Justin Bieber is ennek köszönheti, hogy felfedezték. Sokan azonban nem értenek egyet abban, hogy sikerült az immáron saját körömlakk-kollekcióval rendelkező fiúnak sikeressé válnia.

A világháló viszont nemcsak a sztárt dicsérő jókívánságokkal van tele, hanem olyan vádakkal is, miszerint Justin tehetségtelen, és csak a menedzserei varázsoltak belőle nemzetközileg közkedvelt tiniénekest. Persze erre felkapta a fejét Bieber is, ő mindezeket tagadja, és ég benne a bizonyítási vágy, hogy megmutassa, nem véletlenül állhat színpadon.

„Nem vagyok mások által megcsinált énekes, ahogy azt sokan gondolják” – jelentette ki a kanadai énekes.

Kiderült az is, hogy Justin mindenképpen csúcsra akar törni, és nemcsak a tinilányok kedvencei közé akar tartozni, hanem az idősebb korosztályt is meg szeretné célozni, és elfeledtetni a tehetségével kapcsolatos kérdéseket.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek