Starity

The Kooks: új képek és információk

2011. február 06. 18:06   |   Szerző: Mrs. Frankenstein

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Újabb információkkal – és képekkel is – bővült a The Kooks Facebook-oldala. A hírekhez első kézből, maguk a fiúk által juthatunk hozzá.

hirdetés
The Kooks: új képek és információk

A rajongók bizonyára már nagyon türelmetlenek, ugyanis csaknem 3 évet kellett – és kell még most is – várniuk a banda harmadik stúdióalbumára. A fiúk azonban nagyon igyekeznek mindent tudatni velük, szorgalmasan írogatnak Facebook-oldalukra, Twitterre és a hivatalos weblapot is gyakran frissítik. A minap egy ilyen bejegyzés látott napvilágot:

„ello ello, we've finished tracking 14 songs and all going great. we can't wait to start touring again and get these new songs out.luke x” ('Hello hello, befejeztünk 14 dalt, és minden tök jól megy. Alig várjuk, hogy újra turnézhassunk és kiadhassuk ezeket az új dalokat. Csók, Luke')

Ezek után már alig bírnak megülni a fenekükön a bezsongott fanatikusok, de mindez nem volt elég, a fiúk 8 új képpel lepték meg a követőket, természetesen a stúdióban való munkálkodás látható az említett fotókon.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek