Starity

Kara újra hősködik

2011. február 07. 13:01   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Smallville című filmsorozat készítői híresek arról, hogy szeretik visszahozni a már kiírt karaktereket. Ezúttal Kara Kent tér vissza a történetbe.

hirdetés
Kara újra hősködik

A Smallville már utolsó évadjának felénél jár, így a készítők minden új lehetőséget megragadnak, hogy érdekesebbnél érdekesebb történésekkel szórakoztassák a nagyközönséget. Ennek egyik legmegfelelőbb eszköze, ha már kiírt karaktert hoznak vissza.

Laura Vandervoort 2007-ben csatlakozott a Smallville szereplőgárdájához, és 2008-ig állandó szereplőként láthattuk, azonban kiírták karakterét a szériából.

A Segítség, sztár lettem! című produkcióból megismert szépség a Smallville-lel világhírnevet szerzett, így nem is csoda, hogy megkapta a V című széria főszerepét. Visszatérőként azonban a Smallville alkotói is számítanak rá, ezért 2010-ben a Supergirl című epizódban újra szerepelhetett. Most újra itt egy epizódszerep a méltán népszerű sci-fiben! Azt egyelőre nem tudni, hogy Kara milyen szerepet kap ezúttal a történetben, de annyi biztos, hogy az utolsó 5 epizód valamelyikében láthatjuk újra.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek