Starity

Elrontotta a himnuszt Christina Aguilera

2011. február 07. 13:01   |   Szerző: _ToTo_

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Igazán kínos dolgokra képes a lámpaláz, és még a legnagyobb sztárokat is porig tudja alázni. A hétvégi Super Bowlon több millió ember szeme láttára felejtette el az amerikai himnusz szövegét Christina Aguilera.

hirdetés
 Elrontotta a himnuszt Christina Aguilera

Magyarországon is jól tudjuk, hogy mire képes a lámpaláz: az ember még azt is elfelejtheti több ezer emberrel teli stadionban, amit már kisgyerek kora óta tudnia kell. Most az amerikai nép is megtapasztalhatta, hogyan rontja el egy híres énekesnő a himnuszt.

A hétvégén megrendezett Super Bowl sporteseményen ezúttal a Grammy-díjas Christina Aguilerát érte a megtiszteltetés, hogy a döntő előtt elénekelhette az amerikaiak legfelemelőbb dalát, ám az egyik sor nem jutott eszébe.

Kétségbe ugyan nem esett, helyette improvizált, és egy korábbi sor ismétlésével igyekezett finomítani a hibát, csakhogy a megismételt sorban meg az egyik szót tévesztette el.

Aguilera következőket nyilatkozta az eset után: „Csak remélni tudom, hogy mindenki érezte az ország iránti szeretetemet, és hogy a himnusz valódi szellemét így is sikerült közvetítenem.”

Christina korábban elmodta azt is, hogy hétéves kora óta rendszeresen énekli ezt a dalt, és végtelenül izgatott volt, amiért ő került kiválasztásra a megtisztelő feladatra.

Persze Amerikában sem ő az első, akin kifogott a himnusz. Macy Gray 2001-ben, és Mike Eli tavaly decemberben egy-egy kisebb horderejű mérkőzés előtt szégyenült meg.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek