Starity

A 90210 rossz irányba halad

2011. február 07. 15:03   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Beverly Hills 90210 sztárja úgy érzi, hogy éppen időben hagyta el a 90210-es irányítószámot. Szerinte a sorozat rossz irányba halad.

hirdetés
A 90210 rossz irányba halad

A CW csatorna egyik nagy dobása volt 2008-ban a 90210 című sorozat. A 90-es évek nagy sikerű szériájára építették az alapokat, és ugyanazzal a céllal kezdték el a forgatásokat, mint annak idején a Spelling Entertainment: szórakoztatni akartak, de mindemellett fel akarták hívni a figyelmet a világ és az emberek problémáira.

Jennie Garth – aki az eredeti sorozatban is Kelly Taylort alakította – úgy érzi, hogy a remake elég rossz irányba halad a második évadtól. A producerek úgy döntöttek, hogy az első szezon után már nem tartanak igényt Kelly karakterére, de ennek más is volt a hátterében, amiről a színésznő csak most mesélt. 

„Én akartam abbahagyni, nem ők írtak ki. Nem értettem már akkor sem egyet azzal, ahogy a sorozat cselekménye és rendezése történik. Olyan dolgokat írtak bele, amikre én nem lennék büszke, és amiket nem tudnék felvállalni. Úgy érzem, hogy Kelly Taylor már nem tér vissza ebbe a világba” – vallotta be őszintén.

Jennie jelenleg három gyermek édesanyja, de nevelésük mellett kisebb filmekben is szerepet vállal. Legújabb filmjét férje, Peter Facinelli rendezte a számára. Az Accidentally in Love című romantikus vígjátékot 2011. február 5-én tűzi műsorára a Hallmark Channel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek