Starity

Joss Stone levetkőzött a PETA kedvéért

2011. február 07. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A brit énekesnő ledobta a ruháit a PETA kedvéért. Ezúttal a királyi testőrség medveszőrkucsmái ellen tiltakozik az állatvédő szervezet színeiben.

hirdetés
Joss Stone levetkőzött a PETA kedvéért

Joss Stone, aki 2003-ban robbant be a köztudatba, nem sok megbotránkoztató dologgal büszkélkedhet – mostanáig. Az énekesnőnek elege lett abból, hogy senki nem küzd eléggé az állatokért, ezért elvállalta a PETA felkérését, és anyaszült meztelenre vetkőzött.

„A védelmi minisztériumban egyszerűen átsiklanak a téma fölött, éppen ezért komolyabb megmozdulásra van szükség, hogy megállítsuk a medvék legyilkolását. Remélem, hogy a reklám, amit a PETA-val közösen csináltam, felhívja a figyelmet a felesleges gyilkolászásra, és megálljt parancsol a medvék vadászatának” – nyilatkozta az énekesnő.

Stone érvei között szerepel az is, hogy felesleges a medvebunda a kucsmák gyártásához, egyszerű műbőrből is épp olyan szépet lehet készíteni. A PETA nem csak az énekesnőt bírta vetkőzésre, korábban Pamela Anderson és Eva Mendes is örömmel állt a fotósok elé, a szervezet kedvéért.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek