Starity

Letartóztatták Shia LaBeoufot

2011. február 07. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A hírességet a rendőrök bilincsbe verve vitték el, miután egy bár előtt balhéba keveredett néhány rajongójával, akiknek nem akart autogramot adni.

hirdetés
Letartóztatták Shia LaBeoufot

A furcsa eset Sherman Oaksban történt. Shia LaBeouftól néhány rajongó autogramot szeretett volna kérni, aki egyszerűen megtagadta, mire a fiatalok a „köcsög” jelzővel illették. Ekkor a színész öklét használta, hogy elégtételt vegyen.

Az egyik rajongó, aki természetesen jelen volt az esetnél, a következőket nyilatkozta:

„Egy barátnőm szólt, hogy a bárban látta Shia LaBeoufot, úgyhogy odamentünk hozzá, hogy kérjünk egy auto­gramot. Azt mondta, nem akar feltűnést, csak lazítani jött be, és nem kér a közös fotóból sem. Békén hagytam, de később a bár előtt megint találkoztunk. Amikor újra felkértük a közös fotóra, közölte, hogy húzzunk el a fenébe, hagyjuk őt békén. Akkor a barátom beszólt neki, hogy hagyjuk, úgyis csak egy hülye kis köcsög. Erre pöccent be.”

A balhénak a kidobóember vetett véget, aki lefogta a Transformers sztárját, majd átadta az arra járőröző rendőröknek. Shiát néhány óra múlva elengedték, de valószínűleg perbe fogják garázdaság miatt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek