Starity

Leighton: „Hugh Laurie igazán jól csókol”

2011. február 07. 21:09   |   Szerző: Coco Selly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Gossip Girl gyönyörű sztárjával ezúttal a Vanity Fair magazin készített interjút.

hirdetés
Leighton: „Hugh Laurie igazán jól csókol”

A márciusi Vanity Fair nem is választhatott volna alkalmasabb címlaplányt, mint a Gossip Girlből jól ismert Leighton Meestert. A fotózás négy kiskutya kíséretében zajlott. Az interjú alatt a már megszokott visszafogottságot tapasztalhattuk a színésznőtől.

„Hosszú utat tett meg a Constance Billard elitlányiskola tanulóját, Blair Waldorfot alakító Leighton Meester– írja a magazin.

A sorozat kezdete után három évvel Leigh csillaga is még inkább felragyogni látszik, hiszen rövid időn belül két mozifilmjét is bemutatták. A Country Strongban övé lett az egyik főszerep, ahol Gwyneth Paltrow mellett – Blair öltözékeihez viszonyítva – szexis ruhákban countrydalokat énekelhetett.

„Miután elolvastam a forgatókönyvet, olyan érzésem volt, mintha a Beszéljünk Éváról! című filmben mindezt már láttam volna. Egyszerűen csak közel szeretne kerülni példaképéhez, a barátja akar lenni, amit persze sosem kaphat meg. Ez pedig elég szomorú. Az viszont igazán megnyerő tulajdonsága, hogy nem olyan, mint amilyennek az ember látják” – árulta el Meester.

E mellett a két produkció mellett még ugyanennyi várat magára, hiszen még ez évben bemutatásra kerül a Monte Carlo – amelyet Selena Gomezzel és a Glee sztárjával, Cory Monteithszel közösen forgatott –, és az Oranges is, amiben Hugh Laurie szerepével kerül közelebbi kapcsolatba: „A karakterek között valódi kapcsolat és egyetértés van… ráadásul Hugh igazán jól csókol” – mesélte nevetve. Majd hozzátette: „Csak vicceltem.

A fotózáson készült videót itt tudjátok megnézni:

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek