Starity

Az interneten keresi Kozsó a lányokat

2011. február 08. 14:02   |   Szerző: _ToTo_

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Újra női bandát szeretne összehozni Kozsó a számos fiúcsapat után, ahol nem a profizmus, hanem a tehetség és a szenvedély számít – legalábbis a felhívás szerint.

hirdetés
Az interneten keresi Kozsó a lányokat

„Igazi, dögös női csapatot” szeretne összeállítani Kozsó, akinek a nevéhez már 22 mesterségesen összeverbuvált csapat kötődik, mint a Shygys, az All 4 Love és a Picasso Branch, de szintén munkásságának része volt a Bestiák nevű női együttes is.

A toborzóvideóban azokhoz szól, akik már unják a tehetségkutatókat, de „több ezer szempár” figyelmének középpontjában, a színpadon érzik jól magukat, jó a mozgásuk, szeretnek énekelni, és egy igazi sztárprodukció részesévé akarnak válni – a kérdés csak az, hogy elég-e, ha valaki szeret énekelni, vagy esetleg tud is; elég-e, ha jó a mozgásuk, vagy tudnak táncolni is? Kérdés még az is, hogy ki és mikor fog azokhoz szólni, akik a mesterségesen összeverbúvált, „megcsinált” énekeseket és csapatokat unják.

Aki nem kerülne be a szupercsapatba, annak sem kell a kardjába dőlnie, mert még mindig lehet belőle az Ámokfutók második táncos-énekese Keira mellett.

Valószínűleg jelentkezőkben sem lesz hiány, látva azt a tömeget, amelyet a Megasztár-előválogatókon és az X-Faktorban tapasztalhattunk, de kérdés, hogy vajon mi a különbség a magukat ott próbára tevő önjelölt tehetségek, valamint a mostani felhívásra jelentkező lányok közt.

„A tehetség és a szenvedély számít” – hangzik el a videóban, és ez alapján joggal merül fel a kérdés, a Szomorú Szamuráj szerint a tehetségkutatóknak mi más lenne a szempontja, ha nem ezek, amikor a különféle produkciók között válogat?

Kozsó a 90-es években sorra állította a közönség elé a mesterségesen megkreált csapatokat, melyek azonban nagyon rövid életűnek bizonyultak, és hamar bedarálta őket a zeneipar száguldó tempója.

Persze azért izgatottan várjuk az új dögös csajszikat, talán nekik végre sikerül beírniuk magukat a poptörténelem nagykönyvébe, és esetleg nemzetközileg is elismertté válhatnak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek