Starity

Hivatalos: Shakira és Piqué együtt

2011. február 09. 12:12   |   Szerző: Mrs. Frankenstein

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A kolumbiai énekesnő és az Európa- és világbajnok futballjátékos a hírek szerint összeszűrték a levet, és ezt egy, a focista által az internetre feltöltött kép is bizonyítja.

hirdetés
Hivatalos: Shakira és Piqué együtt

Korábban cikkeztünk róla, hogy Shakira és Gerard Piqué között gyengéd szálak húzódnak, bár ezek csak találgatások voltak, miután az énekesnő azt nyilatkozta, szerinte nagyon jól néz ki a Barcelona játékosa. A felek tagadták a viszonyt, de egyszer úgyis minden kiderül.

A fent látható fotó Shakira születésnapján, február 2-án készült. A mosolygós énekesnőt Carles Puyol és barátnője, rokonok, barátok és természetesen újdonsült párja, Gerard Piqué övezi. A fotót a védő személyes Facebook-oldalára töltötte fel valószínűleg Pep Guardiola edző kérésére, aki már nem bírta tovább, hogy híres játékosát lépten-nyomon paparazzók hada követi.

Nos, sokan nagyon örülnek a kép megjelenésének, de biztosan akadnak majd olyanok is, akik ellenzik ezt a bimbózó szerelmet.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek