Starity

Kiszel Tünde dolgozni küldené a VV szereplőit

2011. február 09. 11:11   |   Szerző: tabutv.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kiszel Tünde mélységesen felháborodva nyilatkozott a Való Világ szereplőiről a Tabu tv riporterének a Creol bár Csillagok Éjszakája nevű rendezvényén.

hirdetés
Kiszel Tünde dolgozni küldené a VV szereplőit

„A játékosok biztosan nem fognak valódi hírességgé válni, hanem hamarosan el fognak tűnni a köztudatból. Az még nem ad nekik tehetséget, hogy szerepelnek egy valóságshow-ban, hiszen ehhez még nagyon sokat kellene tanulniuk és képezniük magukat...” – mondta el Tünci.

„Nekem nem igazán tetszik, hogy a szereplők állandóan káromkodnak és közönségesek. Van egy-kettő, aki normálisabb, de a legtöbben nagyon rossz példát mutatnak a fiataloknak. A Gigi és a Jerzy nagyon aranyosak, de nem bírom elviselni azt, hogy a többiek bármit bevállalnak csak azért, hogy szerepelhessenek. Az Éva lány létére nagyon közönséges, egy mondatot nem tud kimondani káromkodás nélkül, az Alekosznak pszichés zavarai vannak, az Olivér sem szimpatikus, a Szandika pedig egyenesen borzalmas... csak rá kell nézni!” – ecsetelte az interjúban a játékosokról alkotott véleményét.

Tünci annyira fel van háborodva a VV szereplőinek viselkedésén, hogy a luxusbörtön helyett kemény munkahelyekre küldené el őket. „Mindegyiket elküldeném dolgozni, hogy ne henyéljenek... ott csak esznek, isznak, cigarettáznak és közönségesen viselkednek. Elhiszem, hogy ők híresek és celebek akarnak lenni, de van egy határ! Tudni kellene egy kicsit mértéket tartani!” – osztotta meg a Tabu tv nézőivel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek