Starity

Crystal Renn nem lesz újra plusszos modell

2011. február 09. 19:07   |   Szerző: kiswikcii.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Crystal Renn tökéletes alakkal rendelkező modell, azonban elege lett abból, hogy az érdeklődők a múltjabeli súlyával foglalkoznak, így most reagált a sajtó és az emberek véleményeire is.

hirdetés
Crystal Renn nem lesz újra plusszos modell

Crystal Renn 14 éves korában írta be nevét a legnagyobb modellek közé. Azonban neki sem indult könnyen karrierje, hiszen kisebb túlsúlya és az elvárások miatt addig kellett éheztetnie magát, amíg anorexiás nem lett. A modellnek viszont az évek alatt sikerült kilábalnia betegségéből, ami után 44–46-os ruhákat hordott. Ám ez a súly sem felelt meg neki, és ismét diétába kezdett. Most már teljesen átlagos, 40–42-es mérettel rendelkezik.

Azonban Crystal csodálatos fogyása ellenére még mindig egykori súlya a beszédtéma. Sokaknak csalódást jelent, hogy az egykori példaképük, a túlsúlyos modell  megpróbál megfelelni a mai szépségideálnak. A modellnek viszont elege lett, hogy mások többet foglalkoznak a testalkatával, mint ő maga, ezért  ügynöksége, a Ford Models honlapján tette közzé saját videoblogját, melyben elmondja véleményét a kritikákról.

„Elegem van abból, hogy mindig mások elvárásaihoz alkalmazkodjam. 14 évesen azért lettem anorexiás, mert azt várták tőlem, hogy sovány legyek. Most azt várják tőlem, hogy az úgynevezett plus-size ideálnak feleljek meg. Ha teljesíteni akarnám az óhajukat, akkor újabb étkezési rendellenességbe kellene belehajszolnom magam, hiszen ahhoz, hogy meghízzak, zabálom kellene” – jelentette ki Crystal.

A divattervezők kedvencei közé sorolt lány elmondta azt is, hogy szerinte akkor fog többet érni a divat és modellkedés világa, ha súlytól függetlenül bárki végigsétálhat a híres kifutókon. Szerinte ugyanis mindenkinek megvan az egészséges testsúlya, amit nem kellene megváltoztatni pár ember kérésére.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek