Starity

Egy pletykafészek a Glee-ben?

2011. február 09. 20:08   |   Szerző: Coco Selly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A hétvégén Matthew Morrison és Chace Crawford közös interjút adtak, amiben elmesélték, mi lenne, ha a Chace a Glee-ben, illetve Matt a GG-ben szerepelne.

hirdetés
Egy pletykafészek a Glee-ben?

A Glee-ből ismert Matthew Morrison és a Gossip Girl Chace Crawfordja a valóságban nagyon jó barátok.

A minap a Super Bowl-döntő hétvégéjén, Dallasban a két sorozatsztár közös interjút adott, amiben elmesélték, hogy mi lenne, ha együtt hódítanák meg az Upper East Side-ot és a McKinley középiskolát.

„Chace fantasztikus alakítást nyújtana a Glee-ben. Ő az egyik legjobb barátom. Nagyon örülnék, ha láthatnám őt a sorozatban. Fantasztikus lenne, de ez persze a Gossip Girllel is hasonlóképp van. Szívesen szerepelnék a sorozatban” – nyilatkozta Matthew.

A felvetésre Chace is saját sorozatán keresztül reagált: „Milyen szerepe lehetne Mattnek a Gossip Girlben? Egy milliomos olajmágnás lehetne, aki bedrogozhatná Serenát, majd pedig kitenné őt egy ismeretlen helyen. Ismerősen hangzik, nemde? – mesélte nevetve. Majd az újságírók szakmai tehetségéről faggatták: – Persze, hogy tudok énekelni… olyan hangom van, mint Eddie Veddernek. Tehát egész jó vagyok.”

Egyébként nem ő lenne az egyedüli híresség, hiszen Gwyneth Paltrow ismét feltűnik a színen, hogy elvarázsolja „Mr. Shue”-t.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek