Starity

Johnny Depp lemondott új filmjéről

2011. február 10. 09:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Johnny Depp, Az utazó sztárja vette át először Robert Downey Jr. helyét az Óz, a csodák csodája című 2012-as alkotásban, majd ő is lemondott róla.

hirdetés
Johnny Depp lemondott új filmjéről

A 47 éves színész Robert Downey Jr. kilépése óta folytatott tárgyalásokat a produkció készítőivel, ugyanis ő játszotta volna Óz szerepét a legújabb, 2012-es feldolgozásban, azonban meggondolta magát, és kilépett a csapatból.

A következő jelölt James Franco, a 127 óra sztárja lett, és valószínűleg ő is marad a kiszemelt színész. Ő alakíthatja Ózt még azelőtt, hogy eljutott volna Smaragdvárosba. A történetben a kissé nagyképű mágus egy cirkusszal utazgat, amikor hőlégballonját elragadja egy tornádó, és eljut egy ismeretlen világba, amit két boszorkány ural.

Egyelőre csak Óz szerepére találtak jelentkezőt, az még titok, ki lesz a két boszorkány. A filmet 2012-re készítik el, a forgatások pedig az év második felében kezdődnek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek