Starity

VV4: Olivér kihívta Bécit

2011. február 10. 15:03   |   Szerző: badperfect

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Olivér tegnap este kihívta Bécit, akivel majd a szombati párbajon megmérettetheti magát.

hirdetés
VV4: Olivér kihívta Bécit

A ValóVilág ötödik kihívása szerda este, a Barátok Közt után zajlott le.

Olivér kifejezetten idegesnek tűnt, ami a műsorvezetőnek is szemet szúrt, így Sebestyén Balázs rá is kérdezett, hogy mi a baj, viszont ő csak azt mondta, hogy nem a szerdai napra várta a kihívást. Ezután behívták a riportszobában, ahol Balázs megkérdezte, hogy mi a helyzet Anikóval, és a döntésének hátteréről is faggatta.

A szokásos kisfilmek után – ki tette Olivérre a jelet, kivel volt konfliktusa az előző párbaj óta – a döntés Olivér kezében volt, aki a Rácz testvérek idősebbik tagját, Bécit hívta ki a szombati párbajra.

„Béci, nálad nagyképűbb és önteltebb embert soha nem láttam még...” – mondta Olivér, majd odaadta a fiúnak a másik zöld kendőt. A VV4 legnagyobb taktikusa, Oli viszont súlyos szabályt szegett – többször is –, hiszen már a tegnap esti show előtt kikotyogta kit fog választani ellenfeléül, ám a villa szabályai szerint a kihívás elött tilos kimondani azt a nevet, akivel majd párbajra megy.
 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek