Starity

Kim Kardashian Kleopátrává változott

2011. február 10. 21:09   |   Szerző: Coco Selly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

KK ezúttal Kleopátra jelmezét öltötte magára – természetesen csak egy fotózás kedvéért.

hirdetés
Kim Kardashian Kleopátrává változott

A napokban jelent meg az amerikai Harper's Baazar márciusi száma, melynek címlapjáról Kim Kardashian mosolyog vissza az olvasókra. A magazinban található képek néhány darabján Kleopátraként pózol „Cleopátra – K nélkül” felirattal. A fotókat Terry Richardson készítette. Kim elmondása szerint imádja őket, és ez a néhány kép része azoknak a sorozatoknak, amit eddig a legjobbnak talált.

A blogján elárulta, hogy számára Elizabeth Taylor az egyik legnagyobb ikon, hiszen megtestesíti azt az hollywoodi csillogást és szépséget, amire ő felnéz.

 
  

A szexi valóságshow-hős természetesen kihasználja a Valentin napot, hiszen hamarosan piacra dobja új, Gold elnevezésű illatát, mellyel a férfiak imponálhatnak kedvesüknek a szerelem ünnepén. Ezen felbuzdulva ő is szeretne egy párt különleges meglepetésben részesíteni, így versenyt hirdetett, amire a jelentkezőknek csupán egy olyan fotót kell beküldeni, amin társukkal együtt szerepelnek. A reklámfilm készítésének rövid videóit személyes oldalára is feltöltöti majd, ezek közül az elsőt már tegnap el is postolta a rajongóknak, a következőre pedig ma kerül sor.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek