Starity

Jennifer Anistonnak honvágya támadt

2011. február 11. 17:05   |   Szerző: xBlondie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Jóbarátok sztárja vissza akar menni New York Citybe, ahol felnőtt, és ahol először színjátszó-szakkörökre jelentkezett. Azt mondja, hiányzik az otthona.

hirdetés
Jennifer Anistonnak honvágya támadt

Jennifer Aniston New York-i születésű, de jelenleg Beverly Hillsben él –viszont lehet, hogy ez már nem lesz sokáig így. A Jóbarátok sztárja egy mostani interjújában azt mondta, lakást keres a Nagy Almában, mert vissza szeretne térni abba a városba, ahol felnőtt, és először színjátszóiskolákba járt.

A Jó reggelt, Amerika című tv-s talkshow-ban mesélt újdonsült terveiről.

„(A lakások után) csak nézelődök, nézelődök és nézelődök. New Yorkban nőttem fel, és hiányzik.”

A 41 éves színésznő, aki jelenleg a kaliforniai Beverly Hillsben éli mindennapjait, elárulta, hogy egy éjszaka kellős közepén jött a határozat, hogy hazaköltözzön. Felkelt, és eldöntötte, hogy „egyszerűsítenie” kell az életét.

„Idén nyáron, amikor Londonban voltam, felébredtem egyik éjszaka. Nem bírtam visszaaludni, és ekkor már tudtam, hogy le kell egyszerűsítenem az életem. Eszembe jutott, hogy el kellene adnom a házam – de rögtön jött a felismerés, hogy csak nemrég építtettem: beleadtam a szívemet is! De rájöttem, hogy ez túl sok nekem. Én nem ilyen személy vagyok. Haza szeretnék menni. Olyan sok dolog fog még történni a közeljövőben, nagyon izgatott vagyok. Nem tudom pontosan, hogy mik lesznek azok – de éppen ez a szórakozás lényege!”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek