Starity

Nicole Richie imád Mrs. Madden lenni

2011. február 11. 18:06   |   Szerző: xBlondie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Joel Madden újdonsült felesége csak a pozitívumokat látja a házaséletben. A People-nek adott interjújában már Mrs. Maddenként szólal meg – ami hihetetlenül boldoggá teszi.

hirdetés
Nicole Richie imád Mrs. Madden lenni

Nicole Richie imádja a házaséletet – hát még az új vezetéknevét! Ő és a Good Charlotte rockere, Joel Madden két hónapja házasodtak össze, és most Nicole büszke arra, hogy ő lett Mrs. Madden.

„Nemrég mentem el Írországba, és most szólítottak először Mrs. Maddennek. – kezdte lelkesen a People magazinnal készített interjújában. – Az emberek megkérdezték, hogy Madden-e a vezetéknevem, és azt mondtam: »Aha, most már Madden a vezetéknevem.« Szuper érzés Mrs. Maddenként lenni ismertnek. Zene a füleimnek.”

A 29 éves híresség – akinek két gyermeke van, Harlow és Sparrow – arról viccelődött, hogy a névváltoztatása könnyebbé tette, hogy drága bevásárlókörutakat tegyen.

„Elvihetem Joel bankkártyáját, és vehetek vele bármit, anélkül, hogy bárki kérdőre vonna. Ez határozottan egy dolog azok közül, amiket imádok.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek